Trudnice

Trudnice odnosno trudnoća za većinu je žena najljepši period u životu. Neke žene prođu kroz period trudnoće bez ikakvih tegoba, dok druge prate pojave koje katkad znaju biti i vrlo neugodne.
Naši potpuno prirodni proizvodi za trudnice kreirani su da djeluju prirodno s posebnim naglaskom na sigurnost primjene u ovom osjetljivom periodu žene.

Njega kože protiv strija u vrijeme rasta trbuščića, sa izuzetno bogatim sastavom posebno probranih, za njegu protiv strija dragocjenih ulja i maslaca. Svi bez mineralnih ulja, petroleuma, bez konzervansa, parfema i drugih sintetičkih sastojaka. Samo mirisna nježnost koja pruža koži vrhunsku podršku u stvaranju elastične, manje zatezljive i prekrasno baršunaste kože. U pakiranjima i obliku za svačiji ukus i potrebe: Belly ulje, Belly maslac u lončiću ili Belly tvrdi maslac u sticku kako ne bi paskali ruke dok ga nanosite!

Otečene, teške i umorne noge muka su za mnoge trudnice, posebno u zadnjem tromjesečju trudnoće. Zbog posebne osjetljivosti i sigurnosti, mnogi izbori za pomoć u ovim situacijama nisu opcija. Zato smo osmislili Miracool® mama sprej i Magnezij kupka za umorne noge. Posebno prilagođen sastav ne šteti trudnicama ili bebama. Za čudesnu poletnost kakvu niste ni sanjali!
Ne zaboravimo i na Nippy, 100% prirodan uljni serum za njegu i zaštitu bradavica dojki za pripremu bradavica dojki za period dojenja i mnoge druge koje možete koristiti i u peridu nakon trudnoće. 

Filter
je dodano u vašu košaricu:
Checkout