Trudnice

Trudnice odnosno trudnoća za većinu je žena najljepši period u životu. Neke žene prođu kroz period trudnoće bez ikakvih tegoba, dok druge prate pojave koje katkad znaju biti i vrlo neugodne.
PlanT® nudi potpuno prirodne proizvode za trudnice koje se bore sa manjim tegobama u pojedinim periodima trudnoće. Osmišljeni su da djeluju prirodno s posebnim naglaskom na sigurnost primjene u ovom osjetljivom periodu žene.
Đumbi kapi, bezalkoholne su biljne kapi posebno prilagođene koncentracije ekološki uzgojenog đumbira. Preporučuju kao prirodna pomoć kod jutarnjih mučnina koje se javljaju u prvom tromjesečju trudnoće.
Otečene, teške i umorne noge muka su za mnoge trudnice, posebno u zadnjem tromjesečju trudnoće. Zbog posebne osjetljivosti i sigurnosti, mnogi izbori za pomoć u ovim situacijama nisu opcija. Zato smo osmislili Miracool® mama gel, 100% prirodan, emulzivan gel za otečene, teške i umorne noge. Posebno prilagođen sastav ne šteti trudnicama ili bebama. Za čudesnu poletnost kakvu niste ni sanjali!
Ne zaboravimo i na Nippy, 100% prirodan uljni serum za njegu i zaštitu bradavica dojki. Njegova primjena svakako se preporučuje tijekom trudnoće za pripremu bradavica dojki za period dojenja.

You've just added this product to the cart: