Grčevi

Grčevi ili kolike kod bebe

Kada beba stigne kući, roditelji su spremni i za pokoji plač bebe. Normalna je pojava kod dojenčadi da prolaze kroz periode kada su više razdražljiva, nemirna ili plaču bez nekog razloga.
Neke bebe su ipak razdražljivije i s dužim periodima plakanja pa se često opisuju kao bebe sa grčevima.

Grčevi ili kolike mogu se definirati kao pojava izraženog, grčevitog i neutješnog plača, te jake razdražljivosti dojenčeta, najčešće u poslijepodnevnim ili večernjim satima. Najčešće se javljaju oko 2. tjedna starosti bebe i ponavljaju svakodnevno, gotovo uvijek u isto vrijeme dana, te traju do oko 12. tjedna starosti, rijetko i dulje. Klasični znakovi koji prate pojavu grčeva ili kolika kod beba su grčenje nožica prema trbuhu, stisnute šake i neutješan plač uz bolne grimase lica.
Pojava grčeva neškodljiva je za bebu, te se smatra čestom razvojnom pojavom ili funkcionalnom probavnom tegobom kod zdrave djece i u zdravom probavnom sustavu.
Za nježne trbuščiće beba, sklone grčevima, osmisli smo Tiba kapi i Tiba ulje.
Tiba kapi sadrže posebno probrane biljne sastojke za primjenu kod dojenčadi sa pojavom grčeva i napetosti zbog probavnih nelagoda. Bez alkohola i na biljnoj bazi. Usmjerene su da djeluju sigurno, ali brzo.
Tiba ulje bogato je 100% prirodno ulje za masažu i opuštanje beba. Savršeno za nježne i nezaboravne trenutke maženja koje upotpunjuju osjećaj dodira i njegov relaksirajući učinak. Privrženost i opuštanje sa Vašom bebom je zagarantirana!
Ne propustite ni set “No More Colics” – Tiba kapi + Tiba ulje kao tandem rješenje za opuštanje trbuščića beba.

Filter
je dodano u vašu košaricu:
Checkout