Bebe su posebno osjetljiva i nježna skupina. Zato su i naši proizvodi posebno pripremljeni da budu sigurni, nježni, ali i učinkoviti!

Najčešći problem koji se javlja kod beba tijekom prvih mjeseci života su problemi s trbuščićem  i zato smo njemu posvetili posebnu pozornost. Linija Tiba – Tiba kapi i Tiba ulje pruža inovativan i prirodan pristup za brigu oko trbuščića. Bez alkohola i štetnih sastojaka. Posebno osmišljene formulacije za primjenu iznutra (oralno – kapi) i izvana (masaža bebe – ulje)!

Njega bebe i djece nama predstavlja posebne trenutke u kojima nema mjesta nikakvim potencijalno štetnim sastojcima! Samo obilje prirodne nježnosti i vrhunske kvalitete za njegu i brigu od glave do pete!

Naši velikani među mališanima svakako su:

  • prirodan puder bez talka sa kamilicom, nevenom i zobi – Baby powder,
  • balzam za njegu nježne i osjetljive kože – Baby balm,
  • ulje za njegu osjetljive i nježne kože bez mineralnih ulja i otapala, sa kamilicom i bijelim sljezom – Baby oil,
  • mliječna kupka za osjetljivu i ekcemima sklonu kožu – Baby milky bath 
  • i mnogi drugi prirodni, nježni i blagotvorno djelujući proizvodi koji će biti od pomoći u raznim trenutcima njege i brige za osjetljive i nježne bebe, djecu, ali i odrasle kao što su: Winter balm, Baby cream powderMilky gel,  …

A nikako ne propustite pogledati i različite kombinacije proizvoda za bebe po posebno povoljnim cijenama u obliku set paketa!

Filter