Naša filozofija

PlanT premium kvaliteta

KVALITETA

Zdravlje i sigurnost naših potrošača naš su prioritet. Visoki zahtjevi za kvalitetom proizvoda, orijentiranoj prema maksimalnom očuvanju aktivnih sastojaka biljaka i njihovoj djelotvornosti, zadovoljeni su i suvremenom, ekološki prihvatljivom tehnologijom proizvodnje. Sastojci naših proizvoda, kada su dostupni, potječu iz organskog (ekološkog) uzgoja.

Naše proizvode ne testiramo na životinjama, pogodni su za uporabu kod vegana i vegetarijanacane sadrže glutenlaktozualkoholGMO sastojke niti umjetne konzervansebojila ili mirise.

PlanT proizvodi

PROIZVODI

Naši proizvodi su potpuno prirodni, inovativni, visokoučinkoviti i sigurni, a namjenjeni su prvenstveno trudnicama, majkama, bebama i djeci. PlanT je linija proizvoda posebno formulirana za potporu ženama tijekom trudnoće, nakon poroda, tijekom dojenja, te za njegu i zdravlje beba i djece. Proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke, kada je moguće, organskog podrijetla, bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa.
PlanT znanje i iskustvo

ZNANJE I ISKUSTVO

Za razvoj svojih proizvoda koristimo znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o prehrani te djelovanju biljaka na zdravlje – fitofarmacije i fitomedicine. Sastojke naših proizvoda pomno probiremo na temelju mudrosti i tradicije naših predaka, te suvremenih dokaza znanstvenih istraživanja.
PlanT poslovanje

POSLOVANJE

Društveno i socijalno odgovorno poslovanje dio je naše kulture. Zalažemo se za poštivanje međunarodnih konvencija u smislu organizacije rada, posebno za zaštitu radnika: zabranu dječjeg rada i oblike nehumanog i napornog rada.

Vrlo smo ponosni na svoje proizvode pa cijenimo kada naši kupci žele o njima znati i više. Kritike uvijek prihvačamo kao priliku da postanemo bolji, a pohvale kao znak podrške da nastavimo dalje.

PlanT partneri

PARTNERI

U svom poslovanju ne bi bili uspješni bez suradnje sa brojnim partnerima, stručnjacima u svojem dijelu poslovanja. Izboru partnera i suradnika pridajemo veliku pažnju jer oni su važan dio naše kvalitete. Naši suradnici poštuju naše zahtjeve za visokim standardima. Oni su visoko kompetentni, priznati te profesionalni u svom području poslovanja i zato smo im svima iznimno zahvalni.