Autorska prava i vlasništvo sadržaja

Korisnik stranica www.plant.hr prihvaća da je cjelokupan sadržaj i formati na ovim web stranicama (www.plant.hr) isključivo autorsko i pravno vlasništvo Suplement d.o.o.

Portal www.plant.hr (dizajn, programsko rješenje, koncept, tekstualni sadržaji, fotografije, savjeti) vlasništvo su i djelo, ako nije drugačije navedeno, tvrtke Suplement d.o.o., Zagreb.

Sadržaje, fotografije, prikaze i sve druge elemente stranica objavljene na www.plant.hr dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti tvrtke Suplement d.o.o.

Nije dopušteno korištenje sadržaja koji se nalaze na stranici www.plant.hr u komercijalne svrhe (preuzimanje, reproduciranje, iznajmljivanje, distribuiranje, objavljivanje ili prikazivanje u javnosti, javno izlaganje i prikazivanje) bez prethodnog pisanog odobrenja Suplement d.o.o.

Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na web stranicama, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Korištenjem internet stranice www.plant.hr prihvaćate da se na njoj nalaze nazivi, slike, fotografije, logotipi, grafički prikazi i drugi sadržaji koji su zaštićeni različitim pravima intelektualnog vlasništva čiji su nositelj Suplement d.o.o. ili treće osobe.

Svi sadržaji koji su objavljeni na internet portalu www.plant.hr, uključujući vijesti, autorske članke, slike, fotografije, grafove, dizajnerska rješenja i sve informacije kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služe isključivo u informativne svrhe i ne smiju se kopirati ili koristiti bez odobrenja na drugim internet stranicama ili trgovinama.