Kiddo Pure Omega DHA + Vitamin D3

26,20 

Omega-3 visoke čistoće i udjela DHA i vitamini D i E u ukusnim mekim gel kapsulama za djecu, ali i odrasle!

Nova generacija dodatka prehrani za djecu s DHA koncentriranim omega-3 ribljim uljem iz tune (BioPure DHA®). Uljem super visoke čistoće i kvalitete, sa visokim udjelom DHA, balansirano s EPA te s dodanim prirodnim vitaminima D3 i E.

Sve zajedno umetnuto u mini meku gel kapsulu koja se lako žvače. Mrvica sladila da bude slađe i sa djeci prihvatljivim i dragim, a prirodnim okusom na naranču i miješano voće.

Poput malog slatkog, voćnog gumenog bombona, a prepuno za djecu dragocjenih sastojaka koje vrlo često ne unose dovoljno prehranom!

Kiddo Omega Pure DHA + vitamin D postati će vrlo dobro prihvaćena, svakodnevna visoko nutritivno vrijedna poslastica za jedan super kick-off u njihovom rastu i razvoju!

DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga* i vida*.

Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije kostiju, zubi, mišića i imunološkog sustava.

*= blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA i procjenjuje se za potrebe odrasle osobe stoga je za djecu potrebno prilagoditi doze ovisno o dobi i potrebama. 

 • Visoko pročišćeno BioPure DHA® riblje ulje iz žutorepe tune
 • Optimalan omjer DHA i EPA po dozi (visok udio DHA, nizak udio EPA)
 • Prirodni vitamini D3 i E
 • Za djecu od 4 godine i odrasle

Karakteristike proizvoda:

 • Gel kapsula – mini dimenzija
 • Lagano i mekano za žvakanje
 • Ugodan, djeci uvijek prihvatljiv okusmiješano voće i naranča
 • Voćni miris i okus bez snažnog okusa na ribu
 • Bez šećera – sa sladilom
 • Bez bojila, konzervansa i umjetnih aroma
 • Prihvatljivo i za trudnice i osobe s otežanim gutanjem

Proizvod sadrži riblje ulje podrijetlom iz ribe (ne preporučuje se osobama alergičnim na ribu) i nije primjeren za vegane

BioPure DHA® registrirani je zaštićeni znak tvrtke Bioriginal

Sastav

sastav kiddo pure omega DHA i vitamin D3 i E Kako koristiti?

Za djecu stariju od 4 godine: 1 do 2 kapsule na dan ovisno o potrebama**, najbolje uz jelo. Sažvakati ili progutati.

Odrasle osobe (npr. osobe sa poteškoćama u gutanju ili trudnice): od 2 do 4 kapsule na dan, ovisno o potrebama**

**Potrebe ovise o prehrambenim navikama (npr. broju konzumiranih ribljih obroka tjedno). 2 kapsule dnevno pokrivaju potrebe unosa od 250 mg DHA i EPA, što odgovara unosu od 1 do 2 riblja obroka tjedno.

Neto količina: 60 mekih gel kapsula (36 g) /chewable softgels

Vrijeme korištenja: ovisno o dobi djece i prehrambenim navikama: 1 –  2 mjeseca

Kiddo Pure Omega DHA za djecu sa vitaminima D i E – riblje ulje u mini ukusnim, mekanim gel kapsulama za djecu 

Bogato sa omega-3 DHA i formuliran tako da okusima, oblikom i dozom bude posebno prihvatljiv djeci.

Mini dimenzija, gumasta meka kapsula čini ju djeci lakom i interesantnom za konzumiranje. Dodani prirodni okusi naranče i miješanog voća čine ju ukusnom kako bi se prikrio ionako nježan okus ulja ribe tune.

Nova generacija dodatka prehrani za djecu na bazi ribljeg ulja tune bogatom na DHA i prirodnim oblicima vitamina D3 i E

Kreirali smo novu generaciju dodataka prehrani na bazi omega DHA za djecu. I to tako da okusom, dozom, kvalitetom i čistoćom sastojaka bude prihvatljiva i odgovara potrebama djece, ali i odraslih!

Posebno balansiran omjer za djecu visokovrijedne omega 3 masne kiseline DHA i EPA! Obogaćeno prirodnim oblicima vitamina D i E.

BioPure DHA® riblje ulje visoke čistoće

biopure DHA ulje riblje ulje visoke čistoće i kvaliteteBioPure DHA® ulje, ulje je koje se proizvodi u nekoliko kompleksnih procesa iz ribljeg ulja žutorepe tune iz Sjevernog mora. Proizvodi se pažljivom ekstrakcijom, hladnim prešanjem iz organski uzgojene i održivo ulovljene (projekt “Friend of the Sea”) ribe. Poznato je kao ulje izuzetno visoke čistoće i kvalitete sa visokom koncentracijom DHA.

Ulje je to izuzetno nježnog okusa i vrlo niskog oksidacijskog stupnja.

BioPure DHA® registrirani je zaštićeni znak tvrtke Bioriginal

Zašto je omega -3 ulje bogato na DHA toliko važno za djecu?

DHA doprinosi razvoju mozga i vida kod djeceDobro je poznato kako je riba u prehrani djece vrlo važna jer predstavlja izvor visokovrijednih omega-3 masnih kiselina za njihov rast i razvoj. Važnost omega DHA za djecu kao omega esencijalne masne kiseline, posebice za razvoj mozga i vida, poznata je i dokazana kroz brojne studije i preporučuje se od strane zdravstvenih stručnjaka. Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) potvrdila je da DHA omega-3 masna kiselina doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i vida. Znanstvena istraživanja posebno istiću da se to posebice odnosi na djecu u rastu i razvoju.

No, isto tako je poznato da djeca nisu baš neki veliki ljubitelji namirnica koji su glavni izvori ove dragocjene masne kiseline koju u organizam unosimo isključivo prehranom – riba i proizvodi na bazi ribe, posebice ona bogata uljima. Kao bogat izvor mogu biti i neki drugi morski organizmi kao što su alge i rakovi.

Okus ribljeg ulja na žlicu ostao je, u ne baš lijepom sjećanju mnogih starijih generacija. Dodatni problem su i sve češća onečišćenja ribe kao izvora omega ulja raznim teškim metalima i drugim nečistoćama.

Kiddo Omega DHA i vitamin D – rješenje za one koji nisu ljubitelji ribljih obroka i kao podrška u rastu i razvoju djece

Za male nejelce ribe i ribljih proizvoda, za podršku u normalnom funkcioniranju mozga i vida, ali i za one koje su tijekom zime slabije izloženi suncu i time osjetljivijeg imuniteta, osmislili smo rješenje u obliku mini, mekanih kapsula koje se lako žvaču i koje ne odbijaju djecu ribljim okusom.

Kiddo Pure Omega DHA + Vitamin D – kvaliteta, čistoća, oblik i okus prilagođen djeci

kiddo pure omega dha + vitamin D za djecu

Posebna odlika Kiddo Pure Omega DHA + Vitamin D dodatka prehrani na bazi omega DHA za djecu je oblik, mekoća i okus kapsule! A unutar male, meke gumaste gel ovojnice nalaze se dragocjeni sastojci. Omega ulje i vitamini sačuvani i zaštićeni od vlage, oksidacije i svjetlosti. Laganim žvakanjem kapsule se u usta oslobodi ulje čiji je ionako blagi okus maskiran sa prirodnim okusima naranče i miješanog voća. Okusima i oblikom prihvatljivo i interesantno djeci! Vrlo brzo i rado prihvaćeno malo bogatstvo u svakodnevnoj primjeni.

Tako su svi dragocjeni sastojci direktno unešeni u organizam s potencijalom maksimalnog djelovanja. Maksimalno iskorišteno, bez dodira sa zrakom! Omega-3 ulja, posebno DHA masna kiselina prilikom doticaja sa kisikom iz zraka izuzetno je sklona oksidaciji i time gubi svoja super svojstva. To sve i još k tome s izuzetno visokim udjelom aktivnih sastojaka po samo jednoj kapsuli!

Najviše pozornosti ipak se daje čistoći samih sastojaka. Riblje ulje vrlo je često zbog zagađenosti mora u kojima obitava zagađeno teškim metalima. Zato smo odabrali samo najčišće i najkvalitetnije ulje ((BioPure DHA®), prirodne oblike vitamina i prirodne arome.

Jer dječji organizam u razvoju zaslužuje samo najbolje!

Bez obzira na čistoću samih sirovina, same proizvode redovito podvrgavamo laboratorijskim kontrolama.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Sastojci: BioPure DHA® riblje ulje (iz žutorepe tune), ovojnica kapsule (tvar za želiranje: želatina, stabilizator i tvar za zadržavanje vlage: biljni glicerin, tvar za povećanje volumena: pročišćena voda, učvršćivač i zgušnjivač: modicirani škrob, tvar za zaslađivanje – sladilo: sukraloza, aroma*: ulje naranče), D-α-tokoferol**, kolekalciferol, aroma*: miješano voće, antioksidans: miješani tokoferoli

*prirodnog podrijetla

**nije GMO podrijetla

BioPure DHA® registrirani je zaštićeni znak tvrtke Bioriginal

Ne sadrži: sastojke GMO podrijetla, laktozu i mliječne sirovine, gluten, kvasac, soju, alkohol, orašaste proizvode, umjetna bojila ili konzervanse. Proizvod sadrži sirovine podrijetla iz ribe (mogući alergen) i nije pogodan za vegane!

Napomene: važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine!

Upozorenje: ukupni dnevni unos DHA i EPA ne smije biti veći od 5 g (10 kapsula)

Uvjeti čuvanja: Čuvati zaštićeno od vlage, na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25 C. Bočicu dobro zatvarati nakon svake primjene. Ne hladiti.

Lot/Najbolje upotrijebiti do kraja: otisnuto na etiketi (mjesec/godina, lot)

Možda će vam se također svidjeti…