Naša kvaliteta

PRIRODNO I SIGURNO

PRIRODNO I SIGURNO

Naši proizvodi sadrže prirodne, prvenstveno biljne aktivne sastojke. Razvoj naših proizvoda uključuje strog probir sastojaka, pazeći pritom da se pri njihovoj preradi zadrži najveći udio aktivnih sastojaka. Time jamčimo maksimalnu učinkovitost svojih proizvoda. Svaki sastojak naših proizvoda pomno je probran na temelju mudrosti i tradicije korištenja naših predaka, a dodatno je provjeren suvremenim spoznajama na temelju pretraga i saznanja znanstvenih istraživanja.

Naši proizvodi odlikuju se visokoočuvanim, visokokoncentriranim i prirodnim aktivnim sastojcima, koji kada su dostupni i sigurni za uporabu, potječu iz organskog (ekološkog) uzgoja.

Naše proizvode ne testiramo na životinjama, pogodni su za uporabu kod vegana (vegetarijanaca)ne sadrže glutenlaktozualkoholGMO sastojke niti umjetne konzervansebojila ili mirise.

POŠTUJEMO PRIRODU

POŠTUJEMO PRIRODU

Naši proizvodi su potpuno prirodni, inovativni, visokoučinkoviti i sigurni, a namjenjeni su prvenstveno trudnicama, majkama, bebama i djeci. PlanT je linija proizvoda posebno formulirana za potporu ženama tijekom trudnoće, nakon poroda, tijekom dojenja, te za njegu i zdravlje beba i djece. Proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke, kada je moguće, organskog podrijetla, bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa.

Usredotočeni smo na društveno odgovorno poslovanje i očuvanje prirode. Našu ljubav prema prirodi i njezinim vrijednim resursima iskazujemo i koristeći ekološki prihvatljivu ambalažu  – koristimo 100% reciklirane i ponovno upotrebljive materijale.

Cyclus logo

EKOLOŠKI (ORGANSKI) PROIZVODI

EKOLOŠKI (ORGANSKI) PROIZVODI

Sastojke probiremo s velikom pažnjom te, kada su dostupni, težimo da je svaki sastojak iz ekološkog (organskog) uzgoja.
POGODNO ZA VEGETARIJANCE (VEGANE)

POGODNO ZA VEGETARIJANCE (VEGANE)

U sastavu naših proizvoda se zalažemo za izbjegavanje svih tvari životinjskog podrijetla. To dokazujemo i licencom za korištenje V oznake na našim proizvodima.

Vegetarijanci

Obvezujemo se i da svoje proizvode ne testiramo na životinjama.