O nama

null

Plan T®

Ja sam Valentina i kreatorica sam proizvoda pod okriljem branda PlanT. Nutricionist po struci, majka dvoje prekrasne djece, velik zaljubljenik u prirodu, suprug kao podrška i tako prije 5 godina započinje moja, odnosno naša priča.

valentina-plant-proizvodi
Valentina – kreatorica PlanT proizvoda

Kreirani proizvodi rezultat su, priznajem, potpuno sebične prirode. Tijekom svoje trudnoće i prvih dana roditeljstva suočila sam se s brojnim poteškoćama za koje nisam nalazila rješenja koja bi zadovoljila moje zahtjeve: prirodno, djelotvorno i sigurno za mene i moje najmilije.

Uz puno prethodnog radnog iskustva u struci, oboružana znanjem i velikom ljubavlju prema prirodnim proizvodima započela sam osmišljavati proizvode za potrebe sebe i svoje obitelji. I funkcionirali su! Kao i sve mame, svoje iskustvo sam podijelila drugim majkama koje su se borile s istim poteškoćama. Zadovoljstvu nije bilo kraja kada su nam počele pristizati povratne informacije. Bile su to preteče proizvoda kasnije nazvane Mamine kapi, Đumbir kapi, Tiba ulje i Tiba kapi. Tako je nastala ideja. Ideja i želja koja je dugo vremena stajala samo na papiru.

Uz podršku obitelji i prijatelja ideja, želja i znanje pretvoreni su u plan, a uz mnogo dobrih ljudi i kvalitetnih partnera plan je postao posao.

Započeli smo malim koracima, plasirajući jedan proizvod na tržište, dugo tražeći sirovine i tehnologije koje su mogle odgovoriti našim zahtjevima. Zadovoljstvo kupaca i korisnika naših proizvoda bili su vjetar su u leđa da nastavimo dalje. Tako postepeno plasiramo nove proizvode pri čemu i dalje inzistiramo na posebnim, inovativnim i prirodnim formulacijama. Proizvodi se sada proizvode po visokim zahtjevima proizvodnih procesa, a formulacije su dodatno usavršene kako bi zadovoljile sve standarde kvalitete. Ponosni smo što svojim radom podupiremo rad drugih malih tvrtki i lokalnu proizvodnju.

valentina-i-djeca
Valentina sa svojom djecom. Davno 🙂

Ubrzajmo priču i dolazimo do našeg cilja koji se prožima kroz sve PlanT proizvode:

Koristiti najbolje iz prirode i pružiti korisnicima naših proizvoda prirodnu podršku i pomoć tijekom trudnoće, roditeljstva i djetinjstva.

Nadamo se da će naši proizvodi zadovoljiti potrebe mnogih roditelja kao što je zadovoljio naše. Dobrodošli!