Mommy beautiful skin secret

Mommy beautiful skin secret

279,98 kn 220,00 kn

Mommy beautiful skin secret ili Mamina tajna prekrasne kože – set je koji će se brinuti o njezi i zaštiti kože od strija i ožiljaka tijekom i nakon trudnoće!

Set uključuje proizvode:

Praktično nanošenje uz opuštajuće mirise, ove prave male prirodno hranjive i njegujuće bombe smanjiti će mogućnost nastanka strija tijekom rasta trbuščića nanošenjem Belly buttera na bazi ulja ruže, a nakon poroda i one koje nastanu, riješiti će Stretch mark butter sa tamanu uljem.

Trudnice čija je koža slabe elastičnosti mogu krajem trudnoće ova dva maslaca u stiku nanositi u kombinaciji.  U prvom dijelu dana jedan, a u drugom drugi.

Prekrasni i nježni mirisi prirodnog izvora opustit će sva vaša osjetila tako da ćete pri njihovom nanošenju dvostruko uživati.

Prilagođeni oblik prikladan je za nanošenje bez mašćenja i packanja ruku.

plant internet kupi

Mommy beautiful skin secret ili Mamina tajna prekrasne kože

Set protiv strija i ožiljaka tijekom i nakon trudnoće!

Set uključuje proizvode:

Praktično nanošenje uz opuštajuće mirise.

Belly butter u stiku pruža vrhunsku zaštitu od nastanka strija obiljem prirodnih maslaca i ulja poznatih po visokoj učinkovitosti kod prevencije nastanka strija. Božanstven miris kore drveta ruže te 100% prirodan, bogat sastav zagarantirati će užitak nanošenja i maksimalnu djelotvornost.

Stretch mark butter sa tamanu uljem, i prirodnim mirisom na lovor, osigurati će da nakon poroda koža zablista, a strije koje eventualno nastanu što brze zacijele ili se smanji njihova vidljivost.

Trudnice čija je koža slabe elastičnosti ili je nedovoljne vlažnosti, mogu krajem trudnoće ova dva maslaca u stiku nanositi u kombinaciji.  U prvom dijelu dana jedan, a u drugom drugi.

Prekrasni i nježni mirisi prirodnog izvora opustit će sva vaša osjetila.

Prilagođeni oblik savršen je za jednostavno i ravnomjerno nanošenje, u tankom sloju i bez mašćenja i packanja ruku.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

You've just added this product to the cart: