Mommy beautiful skin secret

-21%

Mommy beautiful skin secret

220,00 kn

Mommy beautiful skin secret ili Mamina tajna prekrasne kože – set je koji će se brinuti o njezi i zaštiti kože od strija i ožiljaka tijekom i nakon trudnoće!

Set uključuje proizvode:

Praktično nanošenje uz opuštajuće mirise, ove prave male prirodno hranjive i njegujuće bombe smanjiti će mogućnost nastanka strija tijekom rasta trbuščića nanošenjem Belly buttera na bazi ulja ruže, a nakon poroda i one koje nastanu, riješiti će Stretch mark butter sa tamanu uljem.

Trudnice čija je koža slabe elastičnosti mogu krajem trudnoće ova dva maslaca u stiku nanositi u kombinaciji.  U prvom dijelu dana jedan, a u drugom drugi.

Prekrasni i nježni mirisi prirodnog izvora opustit će sva vaša osjetila tako da ćete pri njihovom nanošenju dvostruko uživati.

Prilagođeni oblik prikladan je za nanošenje bez mašćenja i packanja ruku.

Vidi košaricu

Mommy beautiful skin secret ili Mamina tajna prekrasne kože

Set protiv strija i ožiljaka tijekom i nakon trudnoće!

Set uključuje proizvode:

Praktično nanošenje uz opuštajuće mirise.

Belly butter u stiku pruža vrhunsku zaštitu od nastanka strija obiljem prirodnih maslaca i ulja poznatih po visokoj učinkovitosti kod prevencije nastanka strija. Božanstven miris kore drveta ruže te 100% prirodan, bogat sastav zagarantirati će užitak nanošenja i maksimalnu djelotvornost.

Stretch mark butter sa tamanu uljem, i prirodnim mirisom na lovor, osigurati će da nakon poroda koža zablista, a strije koje eventualno nastanu što brze zacijele ili se smanji njihova vidljivost.

Trudnice čija je koža slabe elastičnosti ili je nedovoljne vlažnosti, mogu krajem trudnoće ova dva maslaca u stiku nanositi u kombinaciji.  U prvom dijelu dana jedan, a u drugom drugi.

Prekrasni i nježni mirisi prirodnog izvora opustit će sva vaša osjetila.

Prilagođeni oblik savršen je za jednostavno i ravnomjerno nanošenje, u tankom sloju i bez mašćenja i packanja ruku.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

je dodano u vašu košaricu:
Checkout