-15%

Prenatal set

Original price was: 61,05 €.Current price is: 52,00 €.

Prenatal set kombinira najbolje i najkvalitetnije sastojke nužne za majčin i bebin rast i razvoj već od samog planiranja trudnoće, tijekom njenog trajanja, ali i nakon što dočekate svoje najdraže: Mama DHA Natal i Mama Multi Natal!

Trudnoća, ali i vrijeme njenog planiranja i dani nakon trudnoće, kada postanete majka, je razdoblje koje je po mnogo čemu posebno. To je vrijeme kada se rađa ljubav između majke i djeteta i kada beba putem majčinog tijela dobiva sve ono što joj je potrebno za dobar rast, razvoj i zdravlje. Ne samo za razvoj bebe, već i kasniji razvoj i razne zdravstvene predispozicije u životu.  Vrijeme njege, pravilne brige o zdravlju i vrijeme opuštanja. Vaše zajedničko vrijeme!

Kreiran kako bi mame, i one koje će to tek postati, sa što manje briga, omogućile da bebi osiguraju dostatne i najkvalitetnije sastojke potrebne za njezin rast i razvoj.

Prenatal set je kombinacija ciljanog djelovanja multivitaminskog i multimineralnog sastava u biološki aktivnom obliku i pročišćena, za mame i bebe najvrijednija omega: DHA!

Prenatal set sadrži:

  • Mama Multi Natal – biološki aktivni mutivitamini i minerali za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću
  • Mama DHA Natal – pročišćena DHA vegan podrijetla iz mikroalge sa 200 mg DHA  u mekoj gel kapsuli

Prednost je i jednostavnost korištenja – samo 1 kapsula dnevno od svakog proizvoda.

U pakiranjima dostatnim za 40 dana korištenja!

Oba potpuno prirodna, s maksimalnim potencijalom djelovanja i za trudnice i dojilje ciljanim formulacijama!

Prihvatljivo za vegane, osobe alergične na ribu i one sa MTHFR mutacijom (nemogućnost metabolizma folne kiseline)!

Prenatal set – Kombinacija za kompletnu nadopunu esencijalnih nutrijenata mame i bebe

dobri prenatalni vitamini dodaci prehrani folatPrenatal set uključuje naša dva dodatka prehraniprenatalne kapsule koji će vam pomoći u planiranju zdrave trudnoće i rasta i razvoja bebe koju nosite, a kasnije i dojite majčinim mlijekom!

Mama Multi Natal – vegan, multikompleksne prenatalne kapsule i Mama DHA Natal – vegan prenatalne meke gel kapsule. Potpuno prirodni proizvodi sa ciljnim i aktivnim sastojcima!

Svi esencijalni sastojci za zdravlje majke i rast i razvoj bebe i djeteta!

prenatal set multi vitamini omega-3 DHA Pravilna prehrana u trudnoći često može biti ometena raznim stanjima trudnice. Pa iako će se svaka majka pobrinuti da u ovom periodu osigura najbolju prehranu, za svoje i bebine potrebe, ciljani dodaci prehrani mogu joj pružiti podršku u periodu kada to i nije uvijek ostvarivo.

Da li su u pitanju mučnine u trudnoći zbog kojih je ometena pravilna prehrana trudnice? Ili je primjerice prehrana majke oskudna na ribi i morskim plodovima? Ili je u pitanju mama veganka ili vegetarijanka čije su potrebe na pojedinim sastojcima dodatno povećane?

Doček djeteta može biti jedan od najuzbudljivijih trenutaka u vašem životu. Za neke majke može biti i iscrpljujući, stresan, pa često time i manjkav na pravilnoj prehrani i navikama kako bi se zadovoljile potrebe. Kako majke tako i bebe koja u njoj raste i koju hrani nakon poroda.

U takvim situacijama kvalitetni dodaci prehrani mogu biti od velike pomoći. I upravo za potrebe takvih situacija, u kojima je potrebna potpuna podrška trudnicama, dojiljama i ženama koje planiraju trudnoću osmišljen je Prenatal set.

Set za više radosti i manje briga tijekom trudnoće i dojenja!

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…