-11%

Soothe & Smooth Basic Set

Original price was: 39,54 €.Current price is: 35,00 €.

Dva proizvoda koji pružaju sve potrebno za osnovnu njegu osjetljive, bebine kože. Sve potpuno prirodno, bez mineralnih ulja ili parfema, a sa obiljem nježnih i blagotvornih esencija. Jedno Baby ulje za svakodnevnu njegu sa kamilicom i bijelim sljezom. I jedna puder dječja krema sa shea maslacem, umirujućom zobi, aloe verom i vanilijom za zaštitu i njegu osjetljive pelenske regije ili pregiba.

Dva proizvoda koja će pružiti sve potrebno za osnovnu i svakodnevnu njegu bebe, djece, ali i odraslih sa osjetljivom i nježnom kožom. Oba potpuno prirodna, potpuno na biljnoj bazi, bez parfema, mineralnih ulja i parabena stvorena za delikatnu nježnost.

Soothe & Smooth Basic set uključuje proizvode:

  • Baby oil, ulje za delikatnu kožu sa kamilicom i bijelim sljezom
  • Baby Cream Powder, puder krema za njegu i zaštitu pelenske regije

(klikni na naziv za detaljno o proizvodu)

Set za osnovnu njegu bebe – Soothe& Smooth Basic set

Osnovna kozmetika za njegu bebe – Nježno ulje i puder krema u setu

Set naših omiljenih baby proizvoda za osnovnu i nježnu njegu osjetljive kože. Idealan za bebe, djecu pelenaše i sve one s osjetljivom kožom sklonoj iritacijama.

Osnovna, a sasvim prirodna kozmetika za njegu bebe. Sve što će vam biti potrebno za zaštitu i njegu delikatne kože! Baby ulje sa umirujućom kamilicom i njegujućim esencijama bijelog sljeza i Baby Cream Powder, puder krema za njegu kože izložene suvišnoj vlažnosti i iritirajučoj okolini kao što su pregibi ili pelensko područje.

Baby ulje koristiti se može svakodnevno kao njegujuće ulje za nježnu kožu. Ali i kao masažno ulje ili kao dodatak kupki. Pružiti će koži vlažnost, zaštititi ju od isušivanja, umiriti sitne iritacije, nahraniti ju obiljem esencijalnih elementa i obaviti nježnim mirisima koje podsjećaju na slatke “marshellow” sljezove kolačiće prožete majčinskom nježnošću kamilice. Potpuno prirodno i posebno nježno baby ulje, bez mineralnih ulja, petrolata ili oleata.

Iako koncipirana kao dječja krema i puder u jednom, Baby Cream Powder pronaći će svoju namjenu i u mnogim drugim situacijama. Bogatstvo sastojaka usmjerenih za intenzivnu njegu oštećene i osjetljive kože obogaćeno visokoupojnim česticama (bez talka) koje štite kožu od nagrizajuće i kisele okoline. Savršenstvo za pelensku regiju i male bucmaste pregibe.

Blagotvorni shea maslac sa nježnim esencijama vanilije, zobi i aloe vere djeluju blagotvorno na oštećenu i osjetljivu kožu, bogato ju hrane i štite od  iritacija. Naravno, bez parfema, bez talka, bez parabena, petrolata, vazelina i drugih potencijalno iritirajućih sastojaka. I nježnog mirisa koji podsjeća na puding od vanilije 🙂

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…