Mogu li se Tiba kapi koristiti kroz čitav dan?

Mogu li se Tiba kapi za grčeve koristiti kroz čitav dan?

Moja beba ima netipične grčeve koji se javljaju kroz čitav dan, a ne specifično u određeno doba dana. Isprobali smo Tiba kapi i izuzetno smo zadovoljni no željeli bismo ih koristiti kroz dan kako bi našoj curici olakšali muke od grčeva ili kolika kroz čitav dan, a ne samo u poslijepodnevnim satima?

Preporuka o uzimanju navedena na deklaraciji proizvoda Tiba® kapi pripremljena je radi lakše primjene u većini situacija i slučajeva pojave grčeva, no bez problema ju se može prilagoditi potrebama pojedine dojenčadi. Ta prilagodba treba se činiti tako da se ukupan broj preporučenog dnevnog unosa kapi podijeli po broju željenih davanja vašem djetetu unutar dana.

Primjerice, ako je dojenče teško 4 kg, a preporuka je 5 kapi po kg tjelesne težine do dva puta dnevno, ukupno bi dnevna preporuka iznosila: 5 x 4 x 2=40 kapi ukupno na dan. Ako želite davati Tiba kapi kroz dan, primjerice 4 puta tokom dana, onda bi u prethodno navedenom primjeru to značilo 10 kapi po 4 puta na dan. S time da se uzima odmak u davanju pojedinih doza od barem 3 sata.

Također pokušajte i varijantu primjene uz masažu trbuščića Tiba® uljem.