-12%

Nippy biljni balzam

Original price was: 13,60 €.Current price is: 12,00 €.

Prirodni sastojci i biljne esencije posebno kreirane za njegu i zaštitu kože bradavica dojki tijekom dojenja.

  • Vlaži, hrani, štiti i njeguje kožu
  • Kod nadražene i osjetljive kože
  • Prirodan, potpuno biljni sastav
  • Stvara nježnu zaštitnu barijeru
  • Nije potrebno odstranjivanje prije dojenja
  • Bez mirisa i okusa
  • Bez pčelinjeg voska
  • Bez lanolina
  • Bez konzervansa, parfema, boja, mineralnih ulja i drugih aditiva
  • Vegan friendly

Neto količina: 50 g

Nippy balm – potpuno prirodan, biljni balzam za njegu dojki kod dojenja

100% prirodna receptura koja obiluje bogatim njegujućim uljima, maslacima i biljem. Ovaj sasvim poseban balzam savršen je za primjenu kod nadražene i osjetljive kože, a posebno se preporučuje kao njegujući balzam za njegu dojki kod dojenja bebe jer osim bogatog sastava ne sadrži dodane mirise, konzervanse ili bojila, kao ni sastojke animalnog podrijetla (lanolin ili pčelinji vosak).

Zaštita bradavica kod dojenja bebe nippyDojenje je najbolji način povezivanja i hranjenja dojenčeta, a Nippy biljni balzam pomoći će da ono postane ugodnije i bezbrižnije.

Zašto baš Nippy biljni balzam za njegu kod dojenja?

Nippy biljni balzam ne sadrži pčelinji vosak, ne sadrži lanolin kao sastojak životinjskog podrijetla i bez dodanih je konzervansa, bojila, mirisa ili mineralnih ulja.

Bogata kombinacija visoko potentnih sastojaka u kombinaciji potpuno prirodnu njegu i zaštitu kože bradavica dojki. Neven, kamilica, shea (karite) i avokado maslac uz kandelilin biljni vosak dobitna su kombinacija za vrhunsku zaštitu, intenzivnu njegu i obnovu osjetljive i nadražene kože.

AKTIVNI SASTOJCI

neven, kamilica, shea i avokado

KARAKTERISTIKE:

biljno podrijetlo, 100% prirodno, bez mineralnih ulja, parfema, petrolata i sastojaka životinjskog podrijetla, 50 ml

PREPORUČUJE SE ZA: majke, bebe, oštećena i suha koža

SHEA (KARITE) MASLAC

Shea maslac (karite) ili Butyrospermum parkii predivan je hranjivi i hidratizirajući maslac. Obiluje esencijalnim masnim kiselinama koje osiguravaju brzu obnovu i njegu suhe, oštećene ili ispucale kože. Zbog svoje guste strukture često se koristi i kao prirodno, biljno sredstvo za stvaranje zaštitne barijere na koži.

Dnevna primjena osigurat će da koža bude meka, hidratizirana i zaštićena od daljnjih oštećenja.

AVOKADO

Avokado maslac obiluje vitaminima i masnim kiselinama koje doprinose omekšavanju i brzom obnavljanju kože. Izrazito prozračna struktura ovog hranjivog maslaca lagano se upija, dubinski hidratizira i njeguje kožu.

NEVEN

Ulje nevena naširoko je poznato po korištenju kod ranica, osjetljive ili iziritirane kože zbog brzog obnavljajućeg učinka. U njezi majke i bebe često se koristi jer nježno štiti kožu od oštećenja i potpomaže brzu obnovu već oštećene kože na sasvim nježan, ali učinkovit način.

KAMILICA

Umiruje i obnavlja kožu. Poznato je da esencije kamilice štite i djeluju umirujuće na osjetljivu i nježnu kožu.

KOKOS

Jednostavno neizostavan sastojak kod njege i zaštite bradavica dojki. Dubinski hidratizra, stvara prirodnu zaštitnu barijeru, a tradicionalno se ovo ulje koristi i u zaštiti kože od upala (mliječac ili sor).

SLATKI BADEM

Dubinski hidratizira i omekšava osjetljivu kožu sklonu pucanju i oštećenjima. Brojni nutrijenti, vitamini i minerali kojim obiluje, nahranit će i zaštititi kožu te ju učiniti otpornijom. Njegovo djelovanje je snažno, nježno i zato omiljeno u primjeni kod majki i beba.

KANDELILA VOSAK

Ovaj biljni vosak osim što pruža zaštitnu barijeru koži, dodatno osigurava i hidrataciju. Porijeklom iz biljke (Euphorbia cerifera), zamjena je za pčelinji vosak koji se ne preporučuje u proizvodima za njegu beba ili majki zbog potencijalne opasnosti od botulizma (med i pčelinji proizvodi).

Nanijeti po potrebi u tankom sloju.

Nanositi na čistu i suhu kožu.

Nije potrebno odstranjivanje prije dojenja.

Sastav INCI : Prunus Amygdalus Dulcis oil (ulje slatkog badema), Butyrospermum parkii butter (karite maslac), Persea Gratissima butter (avokado maslac), Cocos Nucifera oil (kokos ulje), Candelilla Cera wax (kandelila vosak), Calendula Officinalis flower oil (neven ulje), Chamomilla Recutita flower oil (kamilica ulje).

3 recenzije za Nippy biljni balzam

  1. Katarina G.

    U svakodnevnoj primjeni Nippy biljni balzam mi je spas protiv ragada na dojkama, ali i za laktove koji su ispucali od držanja bebe tijekom dojenja. Divno se upija i jako mi se sviđa to što je potpuno prirodan!

  2. 5 od 5

    Lidija L.

    Obožavam sve vaše proizvode i kada sam ugledala ovaj uopće nisam sumnjala da je u pitanju još jedan savršen proizvod. Što da kažem? Sastav božanstven, praktična primjena. Koristim ga i za suhu kožu na licu i za guzu bebe. Možda još veće pakiranje za mene :-)?

  3. 5 od 5

    Mislava

    Kad su krenuli zubići i ugrizi za ciku, balzam je bio spas!! Kad se velika curka ozlijedila na biciklu, balzam je ranu na koljenu zaliječio za jedan dan! Kad se koža na laktu osušila balzam je omekša kroz par primjena!
    Volim što je koristan za sve članove naše obitelji!


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…