Iskustva

Iskustva korisnika s PlanT proizvodima

Iskustva mama i tata s našim proizvodima.

Jeste li isprobali naše proizvode? Želite podijeliti svoje iskustvo s drugim roditeljima? Pišite direktno pod recenzije o pojedinim proizvodima, na naše društvene mreže ili direktno na e-mail kontakt: info@plant.hr. Hvala!

Iskustva - Mamine kapi

“Moram pohvaliti Vaše proizvode, koji su nas pratili i kroz trudnoću i sada kroz period dojenja. U trudnoći sam koristila Miracool gel 2 puta dnevno i uistinu sam osjecćala olakšanje u nogama u toplim ljetnim mjesecima. A sada koristimo Tiba ulje i naravno Mamine kapi. Susreli smo se s problemom produžene žutice, gdje je malena bila jako pospana i jednostavno je nisam mogla dovoljno razbuditi da bi pojela dovoljno. Tako da smo, nažalost, morali uvesti dohranu. Međutim, upornošću i uz pomoć električne izdajalice i naravno Maminih kapi, uspješno smanjujemo obroke dohrane, dobivamo ma tezini i malena po prvi puta zadovoljno otpušta dojku, s curećim mliječnim brčićima oko ustiju, jer je sita. ?
Svakako preporučujem Mamine kapi kao potporu dojenju, svakoj majci koja ima volje i želje da što duže doji svoje dijete. I naravno, moram pohvaliti i još jednom zahvaliti gospođi Valentini na brzim odgovorima na moje upite o njihovim proizvodima i lijepim riječima podrške. ? “

Zahvalna mama Renata

Zahvalna mama Renatamama - Mamine kapi

“Nikada neću zaboraviti dan kad sam na fejsu slučajno vidjela „like“ moje prijateljice na Vasoj stranici … Odlučila sam kliknuti i saznati što su to Mamine kapi. Supruga sam odmah poslala po njih. Razlog zbog kojeg sam uzimala Mamine kapi je bilo učestalo papanje, a i to što sam se kao nova mama bojala da mu je malo i da je gladan. Imala sam dodatno problem sa otpuštanjem mlijeka i odlučila sam probati. Već nakon dan, dva uočila sam promjene. Sljedećih dana mlijeka je bilo i za izdajanje i spremanje u zamrzivač, malac sit a mama konačno mirna! Hvala vam od srca! Preporučila bi ih svakoj mami koja ima sličnih problema!”

Emina Braniša

Emina Branišamama - Mamine kapi

“Evo da Vam se i ja javim sa pozitivnom informacijom…..malo lijeva dojka zakazala, slabije izlučuje mlijeko i po preporuci babice iz Vinogradske bolnice (Zagreb), još prije 3 mj.ja sam se odlučila kupiti kapi, da malo ubrzamo “proizvodnju”mlijeka i svake pohvale dajem, od jednodnevnog korištenja vidi se rezultat!”

Ana

Anamama - Mamine kapi

“Plan T hvala! U nagradnoj igri sam dobila mamine kapi rodila sam malu proždrljivicu koja puno voli papati prije 6 dana i odmah poslje poroda popila kapi i pila ih barem 2 puta na dan,danas evo 6. dan ja imam toliko mlijeka da sam se danas morala izdajati zbog prepunjenosti dojki i temperature,toooooplo preporučam svima mamine kapi jer su najbolje! Hvala vam od srca!”

Tamara Jurčević

Tamara Jurčevićmama - Mamine kapi

“PlanT, hvala što postojite ? Prije dva tjedna rodila sam krasnog velikog dečka koji jako voli papati. S obzirom na njegov apetit odmah u bolnici sam naručila brzom dostavom od tate da nam donese Mamine kapi. Te iste večeri imali smo mlijeka za izvoz ? Sad ih koristimo gotovo svakodnevno čim mi se čini da je mlijeka manje ili bebač teze vuče. Još bih htjela napomenuti da prvo dijete nisam dojila zbog nedostatka mlijeka, a sada nam uz Mamine kapi ide i vise nego odlično, a bebač izvrsno napreduje. Ne mogu vam opisati svoje zadovoljstvo. Hvala vam!!!!”

Silvija

SilvijaMama - Mamine kapi iskustvo

“Sve pohvale … koristim Mamine kapi od 9-og mj prošle god. U početku sam uzimala svakodnevno da bi poboljšala reprodukciju i kvalitetu mlijeka i uspješno nam ide dojenje već 4 i pol mjeseca. Sada ih uzimam povremeno kada dođe do zastoja ili otezanog otpuštanja i tu moram reci da ZAISTA POMAŽE!!! Kapi su nam redovito u “kućnoj ljekarni” Hvala Plan T!”

Sandra

SandraMama - Mamine kapi iskustvo

“Evo mislim da je vrijeme da i ja napišem nešto o tome kako su meni pomogle MAMINE KAPI. Pošto sam, kad sam rodila drugo dijete (prvo nisam dojila) znala da imam dijagnozu i da imam samo 20% mliječnih žlijezda u dojkama pretpostavila sam da neću imati dovoljno mlijeka, a tako su mi i dr.-i rekli….Tako je nekako i bilo….Nakon prvog mjeseca iza poroda počelo je biti sve manje mlijeka i ja sam saznala za MAMINE KAPI. Odlučila sam da ću naručiti i probati pa što bude …U početku sam bila skeptična i nisam baš mislila da će pomoći jer je prošlo bilo već nekih deset dana od uzimanja i ono ništa … Kad odjednom moja djevojčica odbija dohranu … Što je sad pitam se??? I shvatim zapravo da je meni mlijeko nadošlo, da ga ima dovoljno da nam dohrana više nije potrebna! Evo ona sad ima 5 mjeseci i ja još samo dojim i presretna sam što sam uz pomoć MAMINIH KAPI uspjela u toj mojoj “nemogućoj misiji”! I evo još se jednom zahvaljujem PLANU T jer bez njihove pomoći ne bih uspjela, posebno se zahvaljujem gosp.V na pristupačnosti i razumijevanju. Preporučujem svim majkama koje imaju problema s dojenjem jer vrijedi probati vjerujte! Ja sam sada jedna presretna dojilja i taj osmijeh kojim mi zahvali kad ju podojim nemože se ničim mjeriti… puno vas pozdravljam s poštovanjem …”

Katarina

KatarinaMama - Mamine kapi iskustvo

“Jako sam zadovoljna Maminim kapima! Brzo su mi pomogle da ponovno potaknem proizvodnju mlijeka i uvjerena sam da sam zahvaljujući njima uspješna dojilja sada već 8 mjeseci! Stalno su mi pri ruci kad dojenje zaškripi zbog već nekog razloga (često zbog posla putujem pa je to najčešće razlog pada u količini mlijeka). Super sam zadovoljna i svima preporučujem da probaju!!”

Ivana

IvanaMama - Mamine kapi iskustvo

Poštovani,

nedavno sam po drugi puta postala mama. S prvim sam djetetom vrlo kratko dojila jer jednostavno od samog početka nisam imala dovoljno mlijeka i zbog toga sam bila jako tužna. Zato sam sa drugim odlučila poduzeti apsolutno sve da uspijem! Načitala sam se brdo literature, uzimala sam koje zna kakve čajeve, pričala sa medicinskim osobljem … No, eto priča se nakon nekih 3 tjedna dojenja počela ponavljati. Tada mi je prijateljica spomenula Mamine kapi i odlučila sam isprobati.
Iskreno, bila sam vrlo skeptična prema njihovom djelovanju jer mi se čitava priča činila nevjerojatna. Ali, nakon doslovce 1 dana uzimanja totalno sam promijenila mišljenje jer sam osjetila drastične promjene. Moje maleno je gutalo ko nikada do tada, počeo je duže spavati, a ja sam osjećala da mi se prsa osjetno pune! Jednostavno nisam mogla vjerovati i pomislila sam da je sve došlo prirodno pa sam nakon nekoliko dana prekinula sa uzimanjem maminih kapi.

Nakon četiri dana bez uzimanja opet sam osjećala kao da imam manje mlijeka. I naravno ponovno sam uzela kapi i sve je opet krenulo na bolje! Uzimam ih zaista malo, svaki dan svega jednu do dvije kapalice i sve ide savršeno!
Hvala vam puno što ste mi omogućili ovakav užitak! Sada mi je jako žao što maminih kapi nije bilo kada sam nastojala dojiti svoje prvo dijete …”

Martina

MartinaMama - Mamine kapi iskustva

Ovim putem bi htjela podijeliti svoje dojmove nakon korištenja Maminih kapi u periodu od 7 do 10 dana i time možda pomoći drugim upornim mamama čije su mala tvrdoglava djeca u jednom trenu odustala od dojenja.
Naime, moja tromjesečna beba se mučila sa dojenjem prvih mjesec dana jer sam imala problem sa refleksom otpuštanja mlijeka. Rezultat toga je bio da bi pretežno zaspao na dojci nakon 5 minuta dojenja ili se otimao i ” ljutio” na cicu te je na kraju mjeseca dobio jako malo na kilaži. Ne imajući baš puno izbora krenula sam sa izdajanjem i nadohranom. U narednih mjesec i pol dana jako je lijepo napredovao, no nije više htio dojiti preko dana nego isključivo samo tijekom noći i to u polusnu. Izdajala sam svaki dan 3- 4 puta i to teškom mukom oko 1 dl za oko 1,5 h vremena.

Sve ovo navodim kako bih pokazala kakva je bila situacija prije korištenja Maminih kapi koje sam uzimala na sljedeći način:
Tjedan 1
ponedjeljak – četvrtak : 4 x 40 kapi
petak : 2 x 40
subota – nedjelja : 3 x 30

Tjedan 2
pon – 3 x 20
uto – 3 X 20
sri – 3 x 20

Rezultat je bio već nakon 4 dana i to sve lakše i lakše izdajanje (sada već izdojim nakon 25 – 45 min) i najvažnije od svega, sin mi je počeo polako dojiti i tokom dana!
Što se tiče količine mlijeka ona se lagano povećala i desilo se par dana kada mu nadohranu nisam niti trebala davati.
Uvjerena sam da ću ga uskoro skroz prebaciti na dojenje!!!
Što se tiče nuspojava jedino sam primijetila da mi (kao što i piše na uputama) znoj imam miris na javorov sirup, no to nije neugodan miris i iskreno me ne smeta.

Od srca preporučujem mamine kapi svim mamama koje imaju slične probleme i nadam se da će im pomoći kao što su i meni pomogle!”

Andreja Šimunić i Matija

Andreja Šimunić i MatijaMama - Mamine kapi iskustva

Dojim već 4 i pol mjeseca i u početku nisam imala nikakvih problema. Beba je bila često na dojci i mlijeka je bilo dosta. Nakon nekakva tri mjeseca započeli su naši “problemčići”. Malo zbog moje iscrpljenosti, a vjerojatno i zbog sve rjeđeg traženja moje malene, osjećala sam da mlijeko nestaje, a i beba mi je svojom nervozom to davala do znanja. Pa malo ga ima, pa treba dosta da opet “dođe” itd., a dijete gladno. Nisam joj htjela davati umjetno, a nekako mi je bila premala za kasice, pa smo se mučili. Pokušala sam se hraniti zdravo, piti puno tekućine, nuditi dojku svako malo, al jednostavno kao da ništa nije pomagalo! Sve dok nisam slučajno otkrila MAMINE KAPI! Čim su došle sam ih uzela i već navečer je bilo osjetno vise mlijeka! Za dva dana sam bila ko nova i jednostavno nisam mogla vjerovati! Od tada je prošlo već dva mjeseca i sada po potrebi uzmem pokoju kap i sve super. Mlijeka uvijek ima, dijete se najede, a ja najsretnija na svijetu!

Jako volim dojiti i znam da je to najbolje za bebu i zato ću napraviti sve da dojim što duže! A Mamine kapi su mi izum godine! Hvala!”

Eva

EvaMama - Iskustvo s Maminim kapima

has been added to your cart.
Checkout