Koliko je Maminim kapima potrebno vremena da djeluju?

Koliko je Maminim kapima potrebno vremena da djeluju?

Imala sam jednu stresnu situaciju u životu i u svega par dana skoro pa sam ostala u potpunosti bez mlijeka. Uživala sam u dojenju i svakako bi željela nastaviti no čini mi se da uz sav trud to nije kao prije. Moja curica je sada 2 mjeseca stara i interesira me koliko je potrebno dugo uzimati Mamine kapi da bi počele djelovati?

Mamine kapi® biljne su kapi s posebno prilagođenom koncentracijom i omjerom aktivnih sastojaka iz probranog bilja koje se pokazalo iznimno učinkovito u slučajevima potrebe za poticanjem laktacije ili situacijama kakvu i sami spominjete – relaktacije. Njihovo djelovanje je usmjereno da bude maksimalno brzo. Tome u prilog ide i tekući oblik i sama koncentracija sastojaka, kao i preporučeni način primjene prvih nekoliko dana.

Po istraživanjima rađenim sa sličnim sastojcima, maksimum potencijala djelovanja može se očekivati unutar 2-3 dana od takve, maksimalne primjene. Ono može biti u pojedinim situacijama i brže, dakle već nakon 24 sata, ali i nešto duže, dakle do 5 dana. Teško je, a bilo bi i neozbiljno od nas navoditi točno vrijeme djelovanja, jer je u obzir uvijek potrebno uzeti i razne okolišne i individualne čimbenike (iscrpljenost, tjelesna težina majke, metabolizam majke, način primjene i sl.), ali isto tako i samo ponašanje majke i bebe (koliko često doji, da li se izdaja, kako beba siše i sl.).

Ono što možemo potvrditi su brojna pozitivna iskustva majki koje potvrđuju uočavanje intenzivnijeg djelovanja u prosjeku već unutar 2 dana preporučene primjene. O iskustvima majki kod primjene Maminih kapi® možete i dodatno pročitat i u pregledu osvrta na proizvod na našim stranicama: Mamine kapi ili društvenim mrežama.