Akcija

Winter balm – balzam u stiku za zaštitu i njegu od hladnoće i vjetra

8,00 

Kad dođe brrr vrijeme, uvijek pri ruci, u pakiranju koje omogućuje nanošanje novog zaštitnog sloja bez potrebe za skidanjem toplih rukavica na rukama. Na lice, na usnice, na suhe i oštećene ruke … Jedan za one izrazito osjetljive, jedan za one čija koža vapi za hranjivim sastojcima, jedan za nježne malene nosiće i jedan za podizanje raspoloženja nježnim mirisnim notama vanilije i lavande, ruže ili avokada! Rozi, plavi ili zeleni?

Svi potpuno prirodni, bez dodanih konzervansa, aroma, parfema ili parabena. Bez sastojaka životinjskog podrijetla. Samo priroda za učinkovitu i praktičnu zaštitu kože tijekom hladnih i vjetrovitih dana.

Odaberi svoj omiljeni, stavi u džep i neka zimske radosti počnu!

Obriši

Winter balm – Zimski balzam – Prirodna zaštita i njega kože od zimskih uvjeta za mame, tate i bebe

Njega i zaštita kože izložena niskim temperaturama, hladnom vjetru i isušivanju kod zimskih uvjeta izuzetno je važna kako za one sa osjetljivom kožom, kožom koja zateže ili puca, tako i za one s nježnom kožom poput bebine, kožom sklonoj isušivanju … Jednostavno za sve!

Prepuni hranjivih, njegujućih, visokokvalitetnih, potpuno biljnih sastojaka sa efektom stvaranja zaštitnog sloja! Blago mirisni, prepuni božanstvenih ulja i maslaca – Winter balmovi u stiku idealani su za primjenu u svakom trenutku. Bilo da ste upravo izašli u šetnju na buri, ušli u suhi i topli prostor vrtića ili se upravo sanjkama spuštate niz snježne brijege.

Nanositi ih možete na lice, vjetrom ispucale ruke ili usne!

Za zaštitu nježne kože malenih preporučujemo nježni Lavanilla baby, za školarce i sve one kojima treba popraviti apetit čak i za kožu Avocado smoothness, za one sa osjetljivom i suhom kožom pamučno mekan i laticama ruže obavijen Cotton rose

Svi su jestivi iako ih ne preporučujemo za tu primjenu 🙂

Praktično, prirodno i učinkovito i neka zimske radosti počnu!

Dodatne informacije

Balzam za zimu

Lavanilla baby, Cotton rose, Avocado smoothness, marzipan sweetness

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…