Aroma inhaler – Appetite control

Aroma inhaler – Appetite control

52,38 kn 45,00 kn

Čista eterična ulja u Appetite control aromaterapijskom džepnom inhalatoru prirodno će podržati smanjenje želje za hranom, stresom uzrokovanog prejedanja, ali i osjećaja gladi. Mala aromatična podrška bilo da ste na dijeti ili jednostavno želite smanjiti želju za hranom ili dobivanje ekstra kilograma tijekom hranom bogatih blagdanskih stolova.

Kombinacija 4 vrste čistih eteričnih ulja, bez sintetskih spojeva i parfema i znanstvenim studijama podkrijepljenim saznanjima o njihovom djelovanju.  Grejp, bergamot, pepermint i naranča! Udisanjem, biljne esencije aktiviraju moždane centre koji kontroliraju osjećaj gladi i sitosti, poboljšavaju raspoloženje čime smanjuju depresijom uzrokovano prejedanje te aktiviraju metabolizam.

Praktična i jednostavna primjena i džepno pakiranje omogućuju da ova prirodna vrsta podrške u smanjenju želje za hranom bude uvijek pri ruci kada je to najpotrebnije.

LIMITIRANO IZDANJE – dostupno samo putem internet trgovine

Neto količina: 2 g

Kategorija:

Smanjenje apetita uz pomoć aromaterapije čistih eteričnih ulja? Znanost je potvrdila da udisanje pojedinih eteričnih ulja iz bilja aktivira centre u mozgu koje smanjuju osjećaj gladi i potrebu za hranom, posebno one bogate ugljikohidratima.

Appetite control inhalator sadrži kombinaciju čak 4 eterična ulja s takvim djelovanjem. Eterična ulja grejpa, bergamota, peperminta i naranče podržati će vašu dijetu ili jednostavno smanjiti podražaj za prejedanjem u vrijeme obilnih blagdanskih stolova. Udisanjem aromatičnih esencija čistih eteričnih ulja ubrzo se stvara osjećaj sitosti, a pojedina ulja pomažu i poboljšanju metabolizma već unešene hrane.

Kombinacija 4 vrste čistih eteričnih ulja, bez sintetskih spojeva i parfema.

Praktična i jednostavna primjena u džepnom izdanju kako bi uvijek i brzo bio nadohvat ruke.

Ovaj inhaler nikako ne može zamijeniti tjelesnu aktivnost i pravilnu prehranu, ali će biti izvrsna prirodna podrška u cilju kontrole apetita i pojačane želje za kaloričnom hranom.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

You've just added this product to the cart: