Lactation helpers

386,78 Kn 310,00 Kn

Lactation Helpers set ili Set sa prirodnim pomagačima laktaciji kod dojenja

Esencije prirode za podršku laktaciji u jednom setu. Biljni tonik za poticanje i održavanje laktacije, ulje sa probranim eteričnim uljima za masažu dojki kao podrška laktaciji i blagotvorni balzam za prirodnu zaštitu i njegu bradavica kod dojenja.

Set sadrži proizvode:

*za više detalja o proizvodima kliknite na poveznice

Ovaj set obožavati će mame koje žele ugodno i bezbrižno dojenje. Nježni sastojci iz prirode koji podržavaju laktaciju pomoći će majkama da uživaju u dojenju i opuštanju s bebom.

plant internet kupi

Nema na zalihi

Kategorije: , ,
  • Opis
  • Recenzije (0)

Lactation Helpers set – Potaknite Laktaciju

Za poticanje laktacije i podršku dojenju: prirodni proizvodi za podršku laktaciji u jednom setu.

Biljni tonik za poticanje laktacije i podršku održavanja dobre proizvodnje majčina mlijeka, Mamine kapi Tonik (200 ml; za 35 dana i više korištenja) na bazi grčke piskavice, komorača i anisa podržati će dojenje djelovanjem iznutra.

Lady oil lactation (50 ml) posebno je ulje za masažu dojki sa probranim eteričnim uljima koje potiče laktaciju i olakšava otpuštanje majčina mlijeka. Bosiljak, geranij i lavanda ovo ulje čini dodatnom podrškom masaži dojke.

Nippy biljni balzam (30 ml) potpuno je prirodan balzam sa obiljem biljnih esencija koje doprinose bržem zacjeljivanju rana i smanjenju boli kod dojenja. Zaštita i njega uz neven, kamilicu, shea i avokado maslac i to bez sastojaka životinjskog podrijetla (bez pčelinjeg voska i lanolina), kako bi se spriječio mogući štetni utjecaj na bebu (botulizam, pesticidi).

Set sadrži proizvode:

*za više detalja o proizvodima kliknite na poveznice

Prirodni proizvodi za poticanje laktacije – kome se preporučuje?

Ovaj 100% prirodni set obožavati će mame koje žele ugodno i bezbrižno dojenje i koje trebaju podršku za poticanje laktacije kako bi uspješnije dojile bebu.

Nježni sastojci iz prirode koji podržavaju laktaciju pomoći će majkama da uživaju u dojenju i opuštanju s bebom.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.