Breastfeeding mama

577,29 Kn 429,00 Kn

Kompletni set za dojenje uključuje proizvode:

(za informacije o pojedinom proizvodu klikni na naziv proizvoda)

plant internet kupi

Nema na zalihi

  • Opis
  • Recenzije (0)

Breastfeeding mama set – kompletan set za dojenje

Uz “Breastfeeding mama” set možete zaboraviti na probleme koji se mogu javiti tijekom prvih dana dojenja i doprinijeti prestanku dojenja (ragade, oštećenje i osjetljive bradavice dojki, manjak mlijeka kod dojenja). Uz maminu narukvicu nećete se pogubiti koja je dojka slijedeća na redu za podoj ili u koje je vrijeme beba zadnji puta hranjena.

Set Breastfeeding mama – prepustite se užitku dojenja!

set za dojenje breastfeedingUključuje proizvode:

Mamine kapi i Mamine kapi Tonik – prirodna su i biljna rješenja kod problema s dojenjem. Mamine kapi se preporučuju kod eventualnih početnih tegoba sa adekvatnom produkcijom mlijeka ili potrebom za relaktacijom, a Mamine kapi tonik za uspješniju laktaciju kroz duži period ili kao podrška dojenju kod mama koje se duži period izdajaju.

Nippy uljni serum – savršen biljni sastav bez lanolina za pripremu, njegu i zaštitu bradavica dojki tijekom dojenja. Preporučuje se mamama koje imaju osjetljiviju kožu bradavica dojki i to kao zaštita i paralelno intenzivna njega protiv ragada dojki. Idealan je i za mame koje se izdajaju više puta kroz dan.

Mamina narukvica – praktično je pomagalo za mame dojilje koje će olakšati trenutke zaboravljivosti bilo da je riječ o dojenju (desna, lijeva dojka ili vrijeme dojenja) ili vremenu kada su uzele mamine kapi 🙂

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…