ALL FOR FAMILY set

664,70 kn 540,00 kn

Za svakog člana obitelji ponešto. Sve mirisno i prirodno. All for Family set sadrži proizvode koji će se uklopiti i biti vrijedni pomoćnici u zimskim mjesecima za čitavu obitelj. Prave prirodne blagodati od bebe do bake i djeda. Odmor mišića od skijanja, začepljen nos od prehlade, praktična zaštita kože bez skidanja rukavica, u šetnji s bebom ili dok se spuštate na skijama, odolijevanje kolačima u vrijeme blagdana uz pomoć aromaterapijskih pomagala i još mnogo toga. Pravi obiteljski set sa svim moćima prirode!

Set sadrži proizvode:

Baby balm – 100% biljni balzam za njegu i zaštitu kože sa obiljem bilja koje štite i njeguju. Kod iritacija, zaštite kože ili kao balzam za male pelenaše.

Chest balm – balzam za prsa sa nježnim esencijama aromaterapijskog bilja. Kod malenih, ali i kod velikih začepljenih noseva i kašljucavih pluća.

Magnezij kupka – posebna kupka koja obiluje magnezijem i biljem, okrijepit će umorne i otečene noge, opustiti mišiće nakon skijanja ili priuštiti jedinstveno opuštanje u toploj kupki

Winter balm – Marzipan sweetness – sa mirišljavim uljem šljive koje podsjeća na marcipan. Balzam u sticku za praktičnu zaštitu kože od zimskih uvjeta.

Winter balm – Lavanilla baby – sa lavandom i vanilijom. Mirisna i nježna zaštita kože od hladnoće i vjetra u praktičnoj stick formi. Idelna za mališane, ali rado će ju koristiti i odrasli.

Aroma inhaler – Breathe easy – Kids – aromatični, džepni inhalator za olakšavanje disanja kod djece. Bez mentola.

Aroma inhaler – Breathe easy – Adults – aromatični, džepni inhalator za olakšavanje disanja kod odraslih. Kombinacija 5 eteričnih ulja uvijek pri ruci za brzu pomoć.

Aroma inhaler – Appetite control – mala, ali snažna podrška u priručnom inhalatoru kada želite smanjiti potrebu za hranom. Odoljeti obilnom blagdanskom stolu ili kao podrška dijeti.

Set idealan kao poklon obiteljskim prijateljima ili da konačno počastite i svoju! 🙂

Limitirano izdanje seta dostupno je samo tijekom prosinca 2019. 

  • Opis
  • Recenzije (0)

All for family set – Set moći prirode za čitavu obitelj!

Obiteljski paket koji osigurava za svakog člana obitelji, sve mirisno i sve potpuno prirodno. All for Family set sadrži proizvode za primjenu u čitavoj obitelj. Za malene, za školarce, za mame, tate, djede ili bake.

Prave prirodne blagodati posebno će dobro doći u zimskim mjesecima. U vrijeme prehlada ili tijekom zimovanja.

Možete ga zadržati u potpunosti za sebe i svoju obitelj ili ga podijeliti sa obitelji najbolje prijateljice. U njemu ćete definitivno naći ponešto za svakoga.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…