Mješavina eteričnih ulja – Pure Winter

-15%

Mješavina eteričnih ulja – Pure Winter

11,00  (82,88 kn)

Kada dani postanu kratki, hladni i tmurni Pure Winter specijalna mješavina eteričnih ulja unijeti će mirisnu toplinu i vedrinu u vaš dom te ga snažno pročistiti od virusa i mikroba.

Jedna sasvim posebna sinergija aromatičnih nota koje će vas podsjetiti na zimske obiteljske tradicije i uspomene. Note koje će dom prožeti mirisima bakinih medenjaka s cimetom, slatkim notama vrućeg kuhanog vina s aromatičnim klinčićem te sve zajedno podignuto toplim drvenasto-začinskim tonovima lovora i timijana.

Kombinacija snažnih prirodnih zaštitnika Pure Winter blenda eteričnih ulja za difuzere, aroma-lampice ili ovlaživače zraka postat će vaš omiljeni mirisno terapeutski ritual u vrijeme zime. Ujutro ili navečer, sasvim je svejedno! Koristite ga kada god u tmurne i sive dane želite podići raspoloženje, pročistiti zrak ili se zagrijati!

Miris: bogat, topao, vedar, svečan, slojevito sladak sa začinskom bazom

Odabrano bilje: bobice lovora, list cimeta, klinčić, timijan

Neto količina: 10 ml

Vidi košaricu

Mješavina eteričnih ulja – Pure Winter – mirisna čistoća za zimske dane

ulja za prociscavanje zraka tijekom zime za difuzerMješavina eteričnih ulja za primjenu u difuzerima, aroma lampicama ili ovlaživačima zraka.

Brižna kombinacija eteričnih ulja bobica lovora, klinčića, lista cimeta i crticu timijana unijeti će mirisnu toplinu i vedrinu u hladne dane te pročistiti zrak od mikroba.

Kako koristiti mješavinu eteričnih ulja – Pure Winter?

U vodu za isparavnje dodajte nekoliko kapi, a broj kapi prilagodite veličini prostorije i osjetljivosti dobne skupine koja obitava u prostoriji na 10 do 15 kapi.

Ovu mješavinu ne preporučujemo koristiti u blizini djece mlađe od 6 mjeseci ili trudnica ispod 4 mjeseca trudnoće. Ako ju i koristite u prostorijama u kojima obitavaju djeca i odrasli iz osjetljivijih dobnih skupina preporučujemo stavljanje manjeg broja kapi u vodu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SASTOJCI INCI: Cinnamomum zeylanicum (List cimeta) oil*, Syzygium aromaticum(Kinčić) oil*, Laurus nobilis berries (Lovor bobice) oil*, Thymus Vulgaris (Timijan) oil, *Ecocert sastojak

Napomene: Čuvati podalje od izvora topline i direktne svjetlosti. Ne koristiti direktno na kožu. Čuvati podalje od djece, dodira s očima i ustima.

OPREZ:

Zapaljivo!

Ne koristiti direktno na kožu

Možda će vam se također svidjeti…

je dodano u vašu košaricu:
Checkout