Winter Skin Care set

157,76 kn 120,00 kn

Set koji će se brinuti za kožu mame i bebe tijekom hladnih, zimskih dana. U šetnji vjetrovitim ulicama grada, na sanjkalištu, klizalištu ili skijalištu. Jedan u torbi, drugi u džepu i neka bezbrižan boravak na hladnom i vjetrovitom obilježi ovogodišnje zimske radosti.

Mirisi lavande i vanilije za toplu nježnost prirode na idealani su za dječiju kožu. Winter balm Lavanilla baby štititi će kožu lica ili ručica, malenih nosića ili usnica.

Mame, tete i bake, ali i tate uživati će u marcipan mirisnoj slatkoći Winter balma Marzipan sweetness. Zaštita od hladnoće i vjetra prije svega, ali i obnova kože u hladnim danima zime. Nema zatezanja, nema pucanja ili iritacija kože. Samo koža koja na svježem zraku bezbrižno prirodno blista!

Kategorije: ,
  • Opis
  • Recenzije (0)

Set balzama u stiku za zaštitu i njegu kože tijekom hladnih, vjetrovitih dana, niskih temperatura ili suhe kože. Za bebe, djecu ili mame i tate. Svakome po jedan Winter balm:

Winter balm Lavanilla baby – sa nježnom i toplom vanilijom i lavandom

Winter balm Marzipan sweetness sa mirisom koji podsjeća na fini i prefini marcipan

Praktična primjena, bez vode, hidratiziraju, štite stvarajući zaštitnu barijeru koja čuva od zimskih uvjeta, njeguju i hrane osjetljivu i nježnu kožu.

Potpuno prirodni sastojci, vegan-friendly i bez mineralnih ulja, parfema i sintetskih sastojaka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…