-18%

Respiratory Helpers set

39,00  (293,85 kn)

Komplet koji objedinjuje aromatičnu nježnost i prirodnu snagu u obrani i pomoći za tegobe disanja. Kao preventivna zaštita i kao pomoć i podrška kod prehlada, viroza i s njima povezanih dišnih tegoba. Bogatstvo mirisnih, ali posve sigurnih esencija kako bi pomoć i zaštita bila primjenjiva čitavoj obitelji! Malima, velikima, trudnicama, a pritom siguran i za kućne ljubimce.

Set koji će pročistiti prostor od nepoželjnih mikro gostiju, začepljenim nosićima olakšati disanje, umiriti kašalj te okružiti dom umirujućim i respiratorno olakšavajućim mirisnim notama. Dvostruki pristup primjenjiv u okruženju doma, na poslu, u školi ili na putu. Kao male čudesne pomagalice u obliku džepnog inhalatora, balzama za prsa, spreja za prostor i tkanine ili mješavine eteričnih ulja za difuzer ili aroma lampicu.

Sve potpuno prirodno sa obiljem zaštitnih esencija eteričnih ulja Ravintsare, Bijelog bora, Sibirske jele, Ylang-Ylanga, Lavande, Ho drveta, Bergamota, Limuna i drugih.

RESPIRATORY HELPERS set sadrži proizvode:

(klikni na naziv za detaljno o proizvodu)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , ,
Vidi košaricu

Paket za olakšanje tegoba disanja kod čitave obitelji – Resporatory Helpers set

Set proizvoda koji će pomoći u olakšavanju tegoba povezanih s disanjem kod prehlada i viroza, ali i pročistiti prostor od nepoželjnih mikroorganizama u samom zraku prostorije. Dvostruki pristup kao prevencija i podrška za tegobe disanja kod djece i odraslih. Primjenjiv od najranije dobi i siguran za čitavu obitelj. 

Nježna, ali moćna snaga pomno probranih eteričnih ulja sinergijski će djelovati u stvaranju sigurnije i za respiratorni sustav olakšavajuće atmosfere. 

Eterična ulja probrana za sigurnost i višestruku djelotvornost za tegobe disanja kod djece i odraslih

Chest balm, balzam za prsa, biti će nježna pomoć kada se začepe nosići ili kod umirivanja kašlja. Nanesite ga na prsa i pustite da toplina tijela oslobodi aromatičnu čaroliju za tegobe disanja. Lagano isparavanje eteričnih ulja kombiniranih na temelju znanja francuske aromaterapije posve je prilagođeno za primjenu od 4. mjeseca starosti. Zbog svoje nježnosti najčešće će ga koristiti djeca, ali i osjetljive skupine kao što su trudnice od 4.mjeseca trudnoće ili starije generacije.

Za dodatnu podršku respiratornom sustavu, ali i kao prevencija u smislu pročišćavanja zraka od mikroba tu su Air Mist maglica za prostor i tkanine i Mješavina eteričnih ulja za difuzore i aroma lampice – Forest Fairy. Bogatstvo esencija stvoriti će mirisnu maglicu koja će pročistiti dom ili prostor u kojem obitavate i pritom pomoći kod tegoba disanja. Prostorija će biti prožeta božanstvenim mirisima planinske šumske svježine s notama cvjetova lavande i božanstvenog ylang-ylanga. Mirisna raskoš koja pročišćava zrak, umiruje dišne tegobe, opušta i podiže raspoloženje! 

Za nježne i osjetljive nosiće, za uvijek pri ruci tu je džepni, Aroma inhalator – Breathe easy- Kids. Nježna, ali učinkovita pomagalica za djecu i sve one čiji su dišni putovi osjetljivi ili iziritirani. Kombinacija 5 eteričnih ulja bez mentola. Ravintsara, sibirska jela, kamilica, lavanda i mandarina i nosu odmah sve proštima 🙂

Svi proizvodi u setu su potpuno prirodni i ne sadrže mentol. Sve kako bi bili sigurni za korištenje od najranije dobi! Bez sintetičkih otapala, parfema i parabena. 

1 recenzija za Respiratory Helpers set

  1. 5 od 5

    ivaa (Potvrđen vlasnik)

    Naravno uz redovno čišćenje nosića (fiziološka i babylove usni usisavač) ovaj set je došao kao naručen. Svaku večer difuzor ‘gori’, balm mazan po uputama, mist prskan po robici i sobi gdje spava beba.
    Mi zadovoljni, sve prekrasno miriše


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

je dodano u vašu košaricu:
Checkout