Protiv komaraca

Mali, ali moćni pomagači u zaštiti od komaraca i drugih insekata. Inovativni pristup na više razina prepun esencija bilja koje će štititi od zujavaca čitavu obitelj. Tijekom boravka u prirodi, u večernjoj šetnji gradom ili u okruženju doma. Naša paleta Buzz off proizvoda! Uljni gel za nježnu kožu, sprej za tkanine ili aromatična mješavina za difuzer, ili sve zajedno u Buzz off Helpers set paketu! Tu je i mali čudesni uljni serum za slučajne “Joj!” ljetne trenutke – SOS roll on!

 • SOS roll on nakon uboda i opeklina

  0 out of 5

  Mala, ali moćna prva pomoć nakon uboda, kod oteklina, opeklina ili kontaktom uzrokovanih iritacija. Obilje nježnih i blagotvornih biljnih ulja i esencija u roll on izdanju za praktičnu i ciljanu primjenu.

  SOS roll on pružiti će brzo olakšanje, umiriti oteklinu i ublažiti osjećaj svrbeži ili žarenja u situacijama kao što su:

  • Ubodi komaraca i drugih insekata
  • Manjih opeklina od sunca i meduza
  • Iritacije uzrokovane dodirom s biljem
  • Površinske ogrebotine

  Sastojcima prilagođen za primjenu kod čitave obitelji, od najmanjih do najstarijih!

  Brzo umirenje kod povremenih „Joj!“ trenutaka olako ćete koristiti u brojnim situacijama. Tijekom boravka u prirodi, ljetnim šetnjama kroz grad ili nakon izlaganja suncu …  SOS roll on biti će glavni sadržaj torbe za šetnju bebe, torbe za plažu ili ruksaka za planinarenje.

  Za zaštitu od uboda komaraca i insekata pogledajte i proizvode iz naše Buzz of linije! Sprej za tkanine, mješavinu eteričnih ulja za difuzere ili uljni gel za nježnu kožu!

  Probrani sastojci: tamanu, jojoba, neven, kamilica, trputasta lisičina,čajevac, lavanda, limunski eukaliptus

  Neto količina: 10 ml

  LIMITED EDITION – dostupno samo putem internet trgovine plant.hr

  65,22 kn 55,00 kn
 • Buzz off sprej za tkanine

  0 out of 5

  Specijalna, potpuno prirodna formulacija za zaštitu od komaraca i drugih insekata dolazi i u obliku spreja za tkanine.

  Nanošenjem na obuću, odjeću ili pokrivalo za glavu, na tekstil kolica ili suncobrana, na šator ili na zastor, na posteljinu ili malog medu uz uzglavlje krevetića … pružiti će dodatnu zaštitu od komaraca i insekata tijekom boravka u prirodi ili u okruženju doma.

  Ljudima privlačne, a dosadnim zujavcima odbojne mirisne note kreirane su uz pomoć prirodnih biljnih esencija s ciljem zbunjivanja njihovih mirisnih osjetila. Nanošenjem Buzz off spreja im inače privlačna blizina kože postaje lukavo prikrivena i odbojna za ubode.

  Bez kemikalija štetnih za osjetljivi dišni sustav, Buzz off sprej možete koristiti i u blizini mlađe djece i u prisutnosti trudnica.

  Najbolje nanositi na tkaninu odjeće koju nosite ili koja se nalazi u blizini vas ili mališana, a kod odraslih i starije djece (6+mjeseci) može se nanositi na kožu nogu i ruku ili na kosu, posebice u večernjim satima kao zaštitni sprej od komaraca.

  Potpuno prirodna formulacija:

  • bez DEET-a i drugih sintetskih spojeva
  • bez alkohola
  • bez parfema

  Pruža zaštitu do 4 sata!

  Ovu prirodnu sprejalicu rado će koristiti i najosjetljiviji. Bebe, trudnice, manja djeca ili oni sa osjetljivom kožom u njemu će otkriti potpuno novi, maksimalno siguran način učinkovite zaštite od raznih zujavih gnjavatora.

  Probrani sastojci: Lavanda, Vanilija, Limunski eukaliptus, Citronela, Bosiljak, Limunska trava, Geranij, Timjan, Ružmarin

  Neto količina: 100 ml

  Za dodatnu zaštitu od komaraca, muha, buha i drugih insekata pogledajte i ostale proizvode iz Buzz off linije: uljni gel, mješavinu eteričnih ulja za difuzere, SOS umirujući uljni serum u roll onu za ubode i opekline

  96,78 kn 85,00 kn
 • Buzz off Helpers set protiv komaraca

  0 out of 5

  Set naših prirodnih pomagača u borbi protiv dosadnih zujavaca biti će prava mala “prva pomoć”. Bilo da je u pitanju zaštita i njega kože kod već nastalih uboda ili njihove prevencije.  Širenjem božanstvenih zaštitnih mirisnih nota iz vašeg omiljenog difuzera, aromatičnom zaštitom na odjeći ili tekstilu u obliku spreja ili nježnim uljnim gelom za sasvim posebnu zaštitu nježne kože.

  Paleta prirodnih esencija oduševiti će vas kako mirisima tako i učinkovitošću. Set koji pruža potpuno sigurnu zaštitu na više nivoa i to u okruženju vašeg doma ili tijekom boravka u prirodi.

  Buzz off Helpers set sadrži:

  + platnena vrećica kao poklon!

  373,08 kn 309,00 kn
 • Buzz off – uljni gel protiv uboda komaraca

  0 out of 5

  Inovativna formulacija koja mirisnim i strukturnim kompozicijama obeshrabruje komarce i mušice da slete na kožu i ugrizu.

  Posve prirodna i sigurna inovativna formula za najosjetljivije i najnježnije – dojenčad i trudnice od 3. mjeseca starosti odnosno trudnoće.

  Bez toksičnih i agresivnih sastojaka, s dvostrukim zaštitnim učinkom – mirisom odbija, a posebnom film strukturom štiti od uboda. Ljudima ugodan, a zujavcima odbojan miris za bezbrižno uživanje u prirodi i mirnim ljetnim noćima!

  Kompozicija ulja u gelu ne ostavlja masan trag, lako se razmazuje, a nanošenjem se na koži stvara tanki zaštitni sloj koji smanjuje mogućnost uboda.

  Božanstveno nježan i sasvim poseban miris koju čine organske esencije lavande, vanilije i limunskog eukaliptusa uronjeni u nježna ulja jednostavno ćete obožavati! Toliko da ćete ga s veseljem nanositi kako na bebinu tako i na svoju kožu.

  Potpuno prirodna zaštita:

  • bez DEET-a i drugih sintetskih repelenata
  • bez parfema
  • bez sastojaka životinjskog podrijetla

   

  • pogodno i za osjetljivu kožu
  • ne ostavlja snažan masni trag
  • za bebe od 3. mjeseca starosti
  • za trudnice iznad 3. mjeseca trudnoće

   

  • pruža zaštitu do 4-6 sati!

  Probrani sastojci: lavanda, vanilija, limunski eukaliptus, soja, kokos, riža

  Neto količina: 30 ml

  LIMITED EDITION – dostupno samo preko internet trgovine plant.hr

  Za potpunu zaštitu od komaraca i insekata provjerite i ostale proizvode Buzz off linije!

  128,20 kn 110,00 kn
 • Buzz off mješavina eteričnih ulja

  0 out of 5

  Bogata mješavina pažljivo probranih eteričnih ulja za učinkovito i nježno tjeranje dosadnih zujalica iz prostorija.

  Komarci, tigrasti ili domaći, muhe ili mušice, pčelice i drugi insekti zbunjeni mirisom Buzz off eterične mješavine koji se iz difuzera ili lampice širi prostorom pustiti će ih da mirno odlete tamo negdje daleko, daleko…

  Sinergija najfinijih eteričnih ulja u kombinaciji sigurnoj za primjenu i u prostorijama kojima borave najmlađi članovi obitelji. Limunski eukaliptus, Citronela, Lavanda, Bosiljak, Limunska trava, Geranij, Timjan i Ružmarin čine ovu božanstvenu mješavinu sigurnom i učinkovitom zaštitom na više razina! Mirisna učinkovitost protiv različitih vrsta insekata, a ne samo komaraca, svojim će prekrasnim esencijama unijeti i jedinstvenu mirnoću u sva vaša osjetila.

  Buzz off mješavinu eteričnih ulja možete koristiti u difuzerima, aroma lampicama ili primjerice aparatima za ovlaživanje zraka. Samo nekoliko kapi i prostorija će ubrzo biti potpuno obavijena mirisnom zaštitom.

  Vaš dom tako postaje prekrasno mirisno okruženje u kojem ćete i u najtoplijim ljetnim mjesecima bezbrižno uživati i mirno spavati i uz otvoreni prozor bez ometanja malih zujavih stvorenja.

  Za zaštitu od uboda komaraca i insekata pogledajte i druge proizvode iz naše Buzz of linije! Sprej za tkanine, uljni gel za nježnu kožu a kao prvu pomoć nakon uboda SOS roll on uljni serum!

  Neto količina: 10 ml

  LIMITED EDITION – dostupno samo preko internet trgovine plant.hr

  82,88 kn 75,00 kn