Nekategorizirane

 • Baby Milky Bath mliječna kupka

  0 out of 5

  Ultrablage esencije topive zobi i koksova mlijeka za pripremu nježne mliječne kupke! Bogatstvo prirodne nježnosti s umirujućim, njegujućim i za kožu zaštitnim djelovanjem. Za novorođenčad već od prvog dana, djecu, trudnice ali i sve one sa osjetljivom i nježnom kožom! Samo čista blagost, bez sapuna, konzervansa i parfema kako bi koži bilo pruženo samo najbolje i najnježnije.

  Umirujuće komponente topive zobi i blagotvorno kokosovo mlijeko idealno je za njegu i brigu osjetljive i nježne kože. Obilje beta-glukana, vitamina i nježnih esencija pružiti će koži antioksidativnu i protuupalnu zaštitu, umiriti iritacije, pružiti joj vlažnost, osvježiti i nježno ju očistiti. Koža nakon kupke ostaje meka, umirena i površinski zaštićena tankim slojem prirodnih hidrokoloida i ulja koji ju štiti od isušivanja i umiruje.

  Osim za svakodnevnu njegu bebe, mliječna kupka pružiti će blagotvorno olakšanje koži kod stanja kao što su:

  • osjetljiva, nadražena i suha koža
  • razne iritacije kože
  • svrbež i osjećaj zatezanja
  • ekcemi
  • osipi
  • tjemenica
  • umirenje nakon uboda insekata ili sunčevih opeklina i još mnogo toga

  Mliječna nježnost pružiti će i poseban doživljaj i zabavu kod kupanja za one malo starije, a u njoj će uživati i trudnice jer osim što njeguje, Baby Milky Bath umiruje svrbež i osjećaj zatezanja kože. Koristiti će svima kao umirujuća poslastica za kožu nakon jače izloženosti suncu, za umirenje svrbeži i oteklina nakon uboda insekata, …  ili kada god poželite razmaziti kožu kao što je to činila Kleopatra!

  Nakon primjene kožu nije potrebno ispirati kako bi se njegujući sastojci zadržali na koži i nakon primjene. Osušite kožu laganim tapkanjem pamučnom tkaninom i uživajte u mekoći kože.

  Bez parfema i sintetskih sastojaka.

  Baby milky bath mliječna kupka sa kokosom i zobi

  Probrani sastojci: koloidna (topiva) zob iz organskog uzgoja, kokosovo mlijeko, aru prah.

  Neto količina: 300 ml

  Pakiranje uključuje drvenu žličicu. 

  181,98 kn 155,00 kn